Träningsläger del 2


Redo för träning..

Ja, ni som trodde att fredagen tog slut där hade fel..

Under mitten av kvällen hade lekledare Dahlbäck och Bäckström förberett en prestigefylld tävling. "De nya" skulle vara lagledare och tävlingen bestod av tre delar. Lillis, Olsson, Feliz och Ted förberedde sina lag med öl och kaffe och stod inför utmaningen att lista ut vems förvrängda ansikte det var på bilden. Skratten flödade, speciellt då bilden på Lillis kom fram. De flesta gissade på lillefot, ni vet den där gulliga dinosaurien. Det var blandad svårighetsgrad och det skulle bli svårare för deltagarna, något som dem varkligen inte visste om.
Del två var "på spåret" där lagen skulle dra i tutan, helst på tio poäng. Och visst fan drar Ekström direkt på George Best. Bra gjort gamlingen.. När väl den här tävlingen var avgjord började de flesta bli rätt goa i hatten och sista delen, som var tjugo snabba, skulle visa sig avgöra hela tävlingen. Med Lassies rutin, Olssons ungdom och Mar´ns allmänbildning knep man hem hela pokalen och vann en jordskredsseger över de andra. Lillis lag kom sist, det sämsta som kunde hända honom då vinnaren fick bestämma vem som skulle få tuffast tömmare. Lillis förskräckta min är ett minne som aldrig kommer försvinna. Kanske vill Danne skylla det på Sebbe "Maicon" som drog i tutan på tio poäng och gissade på HIF, när det skulle vara Nottingham Forrest, men det överlåter jag till hans lag.


Den bilden kände Jönskorv igen!
Lekledare Dahlbäck
Förlorande laget? Nej då, vi var alla vinnare!
Hogge hade huvudet på skaft under tävlingen!

Fredagsnatten fortsatte sedan på det vis jag beskrev i del ett.
  • För vissa var det omänskligt jobbigt att gå upp på lördag morgon. Jagge och jag själv hade båda betongkeppa och Jagge hade visat vad han gick för kvällen innan genom att servera en Capricciosa, dock utan beställning från någon. Benny vaknade upp efter en dröm som han nog aldrig glömmer. Den handlade om att han, lassie och kocke suttit nakna i rummet och pratat laguppställningar och hörnvarianter då plötsligt Jagge kommer in och serverar pizzan. En sådan dröm borde resultera i ett halvårs terapeuttid för alla tre. Väl uppe började Il Capitano tugga igång oss och vi stapplade ut på träningsplanen 10.30. Benny i de mörkaste solbrillorna du kan tänka dig och resten i långkalsonger och med två treotabletter lagda på tungan. Tavk Benny för att vi körde en nickövning..
Oliver är för sugen..
UHS överraskade glatt och vi satte oss för att avnjuta en kall efter träningen!
Vettskrämda nykomlingar?
Lassie var superglad under matchen!
Lillis - Den nya legenden månne?

På eftermiddagen var det dags för match på Trollenäs, ett lag vi mötte förra året. Vi kammade full pott och med målskillnaden 12-0. Dem hade ett helt nytt lag och en helt ny tränarstab plus en plan som verkligen tilltalade deras spel. Dem slog långt, vi ägde boll. Vi skapade mängder med chanser, dem skapade två kontringar. Dem gjorde mål på en och vi brände alla. Underläge 1-0 i paus gjorde oss däremot inte oroade. Vi bytte 10/11 spelare och började spela ännu bättre än i första. Tege och Rambo var groteska i sitt försvarsspel tillsammans med två pigga ytterbackar i Limp och Bef. Jagge var en bulldozer på mitten och Ljungan klev in som en magnifik trequartista. Till slut får vi utdelning, efter att Weste har legat ned ett par gånger och gjort ifrån sig sina standardläten när han blir fälld. Mange kliver stolt fram och skruvar in en frispark så vackert som ett hav av gula rapsfält på sommaren. Jagge späder senare på till 1-2 genom en brutal nick som går precis under ribban - byte på det målet? Ja, byte direkt och strax efter får vi straff. den sätter Bäckis i mål och slutresultatet var spikat. Trollenäs hade tre eller fyra möjligheter under 90 minuter, men dem kommer klara sig bra i sexan, absolut.
Groteskt bra mittbacksspel i andra halvlek!
Ljungberg har skruvat in försäsongens vackraste frispark!

Citat

Benny - "Vad hände igår Henke"?
Henke - " Suck, ah, det var en incident i duschen och andra sånna bestsellers"
Benny - "Jagge och Bäckis, kvartssamtal sen"
Benny - "Vad pratade vi om igår?
Jag och Jagge - "Vi har Ingen aning"
Benny - "Ok, bra. Då hörs vi"
Benny hade det jobbigt med den starka solen.

Lassie - "Vet ni vad likheten är mellan att bli avsugen av en kille och att hoppa bungyjump"?
Alla - "Nej"
Lassie - "Det är inte läskigt förrän du tittar ned"
Lassie var kung. Som vanligt!
Dimman hade redan kommit tydligen..
  • Lördagen fortsatte i sann HBK:anda. Mange breakdancade mitt i rummet, Tege körde yoga med några och smörjde in sig i filmjölk och folköl för att inte sträcka baksidorna några fler gånger. Sång och dans fortsatte långt in på natten och självklart var det bara HBK-visor som kom från våra läppar. Filmbevis kommer komma senare när allt är redigerat. Som alla förstår har en hel del blivit preskriberat p.g.a. rättighetsskäl och det faktum att vissa grejor inte är varken barn- eller pensionärstillåtna. Oliver, som körde gärnet och satt och ljög lite med Famous Grouss några timmar somnade in skönt i bädden. Likaså var fallet för Weste. Kehler, som var förbannad over resultatet i Danmarksmatchen ville få ut sin bitterhet på någon och valde att fylla Weste. Han gjorde en Jagge och somnade in som en liten bebis. Vid 01.00 kom Henke och krävde en förflyttning in mot Copenhagen City och då till vårt stamställe, Rosie McGees. Det var dimma, det var dans, det var skratt, det var McDonalds och det slutade med cykeltaxi. Eller vänta lite? Just det, det slutade med att Henke kommer in i Bennys rum k.l 07.30 på söndag morgon, sätter sig ned, tar en liten virre och berättar om hela natten för att sedan gå och lägga sig med alla kläder på, inklusive dansskorna.
Tegedals yogapass var superlyckat!
Invigning. Äntligen är nyförvärven ingifta i HBK-familjen!
Niclas Bäckström, Washington Capitals eller Sebbe Bef?

Bussresan hem var skön, allt slutade lyckligt som vanligt. Tack alla för ett fantastiskt läger. Den här gången tror jag fan att vi blev bättre fotbollsspelare. Jag bugar och bockar för alla själlösa i detta härliga lag, ni förgyller det mesta. Och jag säger som Il Grande Capitano - "Hardeberga BK, Världens i särklass bästa lag"


Videomannen stängde av kameran och satte sig i bussen hem!
Är det verkligen ett måste?
Hej då Ishöj, tack för den här gången!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0