Träningsläger del 1

I fredags åkte HBK:s herrar på träningsläger i Ishöj. Solen sken och mätaren stod på +8 C när vi anlände i Danmark. Vid den tiden hade det obligatoriska stoppet på Bottleshop genomförts och uppbunkringen var fixad. Med andra ord var allt upplagt för en fantastisk helg. OCH minst sagt, det var ett högklassigt läger, men inte en natt på slottet direkt.

  • Stora, fina rum stod framför oss när vi kom dit. Ishöj idrottsanläggning är enorm och välskött i kombination med bra personal och service. Träningen på fredagen var inte någon höjdare men det berodde mestadels på en trött och genomblöt plan 17. Det var som att springa i gyttja, ibland som att springa i kvicksand. Man kom ingen vart och ändå utförde vi träningen på ett helt ok sätt. Enligt Benny var träningen magisk, jag tror dock vi får försöka lita på definitionen av ordet magisk när vi inte riktigt förstår vad han menar. Det säger dock inte att vi hann med en hel del. Individuell träning för alla, målvakterna såg taggade ut och nötning av hörnvarianter. Jag måste berömma Felix, vår nya målvakt. Han har trimmat kroppen, ser pigg ut och har gjort monstruösa framsteg. Han såg oförskämt bra ut under hela lägret.
Efter träningen väntade en härlig överrraskning på oss utanför rummen. Inte nog med att kall öl stod uppradade på borden, det stod även en Ung Herr Sandberg och väntade. Han skulle inte med egentligen, men efter att ha läst på bloggen att hans stjärnsstatus minskat p.g.a. just det tog han ett bra beslut och satte sig på tåget till Ishöj. Han dominerade senare kvällen på Sandbergvis och briljerade i alla dem grymma lekar vi får för oss att spela. Det gick snabbt att kränga i sig restaurangens goda Lasagne och inlagda vitlöksklyftor (ja, inte skulle det pussas något ikväll inte). Den generella inställningen till fredagsfest brukar vara ganska lugn då de flesta vill satsa hela miljonen på lördagskvällen. Så var ej fallet för en del det här året. Vad som hände finns att hitta på memory card stick 2031558.

Skratt, ordväxlingar, lycka, glädjeskutt, glädjetjut, uppmuntran. Allt fanns där. Precis  som det fungerar i en vanlig familj. Precis så fungerar det i hardebergafamiljen. Benny sade att det är mycket inbördes beundran, att vi bara älskar oss själva. Tur är att han inte menade allvar. Han vet, lika väl som alla HBK:are, att vi alla älskar Hardeberga BK, att vi bryr oss om varandra och att det är just därför vi har så obeskrivligt kul tillsammans. Någon skrev igår "Hardeberga BK, Världens bästa lag". Jag låter dem orden tala för sig själv.

  • To be continued..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0