Försäsongskoll - Inför matchen med Oliver Dahlbäck


Ikväll Åker HBK in till Malmö Stadion för vinterns tredje träningsmatch samt sin andra match av tre på mindre än sju dagar. Återstår att se om det kommer att vara slitna kroppar eller taggade män som springer ut på konstgräset för att möta det klassiska IFK Malmö ikväll.


"Di Gule" vann sin första träningsmatch med 3-2 mot Arlövs BI, ett resultat som skrämmer en lika mycket som en rosa mus som har förmågan att tala. Enligt deras tränare Kenneth Folkesson har han en del manfall p.g.a. sportlovet men han säger också att han hoppas på att dem som får chansen ska visa upp sig rejält.


Det ska bli spännande att åka in till Malmö idag. HBK är sugna, vi vill helt enkelt hela tiden ha mer. Vi hoppas på en välspelad match där vi för spelet och tar initiativ hela tiden under 90 min. Sist vi var i Div. 4 hade vi oerhört svårt med vårt eget spel mot majoriteten av Malmölag i serien. Därför åker vi in till Malmö ikväll med viljan att motbevisa det faktum att vi har svårt för Malmömotstånd och tyvärr kommer "di gule" bli straffade för det.


Ikväll, 18.30, IFK Malmö vs. Hardeberga BK, det kommer vara intensivt, det kommer gå snabbt och det kommer bli riktigt riktigt roligt!

Här nedan kan du kolla in försäsongskollen med Oliver och vad han tror inför matchen ikväll;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0