En kväll fylld av eufori

Ja, vad kan en Arsenalsupporter mer kräva en kväll som igår? Kanske att Barca inte fått med sig ett bortamål, kanske att Messi blev skadad? Nej då, vi kunde inte kräva mer igår. Man var helt färdig, skakade i kroppen och kunde knappt prata så hes som rösten blivit efter ett segervrål som säkert hördes genom husets väggar, förbi den svenska gränsen ända ned till den mäktiga staden Barcelona. Skönt nog var det inte ett vrål som lyfte staden. Vrålet kom från London och från varje Arsenalsupporters TV-soffa och tillät den så fina staden att bli grå, mörk och deprimerad. Tack Gunners!
Matchen var annars en riktigt nagelbitare där Barcelona förde spelet. De satt på höga hästar i riddarrustning och kunde titta ned på sina lärjungar i tarzankalsonger och strumpläster. De dominerade första halvkek och fick även rättvist in ett ledningsmål genom D. Villa (jag trodde ju definitivt att han var offside först och höll på att slita av dem långa hårstrån som pryder min vita skalle). Men Arsenal skapade chanser. Det fanns en känsla av att något skulle hända. Kanske att vi skulle kunna bygga dem där hemmagjorda trappstegen för att slå ned Barcaspelarna från sina höga hästar!
Arsenal reste sig. Spelmässigt är dem fortfarande lillebror men igår kväll avgjorde en mentalitet som har varit sällsynt i Arsenals trupp de senaste åren. Koscielny var briljant (kom Messi förbi ens EN gång?), Wilshere spelade som en rutinerad 28-åring som vunnit CL minst ett par gånger. Resten var också dem superba i sin upphämtning mot världens bästa (?) lag. Starka signaler av tillfredsställelse skickades ut i kroppen under resten av kvällen/natten och man vaknade med årets största leende. Ibland krävs det så lite som att ens favoritlag ska vinna för att man ska må bättre än efter grymt samlag eller efter att man precis ätit två semlor från bageriet i Båstad. Igår var bättre än det mesta, jag bugar och bockar - jag tackar och nigar.
Arsenals fans var hjältar igår kväll. De raderade ut Robin Hood´s status och reste sig som en skyddsängel över 11 krigare i röda tröjor igår.

Kommentarer
Postat av: mar´N

nu när jag läste kändes det som att uppleva matchen på nytt. tack bäckis! o denna Jack... lille jackattack! fy fan vilken match han gjorde. Jag sticker ut hakan och säger att om vi vinner resten av matcherna i champions league med 2-1 så kan det bära riktigt långt! go gunners

2011-02-19 @ 09:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0