En fullspäckad helg!

I onsdags vann HBK med 2-0 och samtidigt vann Arsenal med 1-0 hemma mot Stoke. Med andra ord var den en njutbar lillördag som avslutades på nya Burger King i Malmö. Enligt Lilja var det så fräscht att han kände sig som en stjärna när han stigade in på den röda mattan. Arsenal spelade stabilt mot Stoke City, som annars är ett lag som skrämmer "the bahjesus out of me" och alltid verkar lyckas sno poäng från Gunners. Squillaci nickade in matchens enda mål efter framspelaning av dansken (!!??). Tänka sig att han kan göra mer på planen än att missa öppna mål, stoppa Arsenal från att göra mål, fotas med byxorna nere eller gnälla i pressen. Men tack Bendtner, tack för den fina assist du gjorde till 1-0. För övrigt så fick både Walcott och Cesc kliva av med skador, de båda missar helgens ligacupfinal - mer om det senare. Just nu fokuserar vi på den negativa nämnaren så att vi får det överstökat..


  • Att Denilson fortfarande är en Arsenalspelare är helt ofattbart. Han spelar omoget, stressat och verkar nästan på riktigt vilja förstöra för de rödvita. Get lost, oh, get lost young boy!
  • Petter Northaug, den där norrmannen som är så skön! Vilken kommentar skulle han nu kläcka ur sig? Jo, "äntligen får jag veta hur den svenska nationalsången låter". Vilken vinnarskalle, vilken surskalle. Men han bjuder oss iallafall på lita drama i vintervärlden.
  • Walcott skadad. Kan missa returen mot Barca vilket är skrämmande.
  • Fabregas skadad. Igen. Tråkigt för honom men vi får hoppas att Jackattack Wilshere fortsätter sin magiska form.
Sådär, enough about the bad things, dags att börja skriva glada ord. Här nedan kan ni se ett helt fantastiskt klipp om kvalfilmen från i höstas. Producent är självklart vår egen Martin "mar´n" Svensson som än en gång ger dig rysningar i form av bild, text och musik.




I helgen väntar två matcher. Två matcher som kommer bli otroligt intressanta. BK Flagg vs. HBK & Arsenal vs. Birmingham. BK Flagg var våra rivaler i femman. Vi fixade så att dem vann serien i sista omgången genom att spela ut Furulund efter noter. BK Flagg är ett härligt lag, inget typiskt Malmölag. Dem krigar bra, spelar en rolig fotboll och har en bra tränare. Det kommer bli riktigt tufft imorgon och jag tror att båda sidor är sugna på vinsten eftersom att båda mötena förra året slutade 0-0 och 2-2. Jag tror vi kommer att flyga ut från start och sätta en sjuhelsikes press på dem. Få dem att göra misstag och tvinga dem till beslut dem egentligen inte vill ta. Vi måste vara beredda på utmaningen och verkligen våga komma upp högt i banan med alla lagdelarna.

För Arsenals del gäller det att undvika fasta situationer. Birmingham kommer i vanlig ordning ha svårt att skapa chanser spelmässigt men dem är giftiga som en regnskogsorm på fasta. Seb Larssons högerfot är ruggig, kanske den bästa i ligan och han har visat sig hitta den "lutande tornet i pisa-långe" Nikola Zigic. Diaby, V.P och Kocsielny ska vara redo för spel igen. Jag tror på en sjuk match. kanske slutresulat 4-2 till Gunners. I förlängning. Det hade varit fantastiskt med en titel trots att Carling Cup egentligen inte betyder något för topplagen. Men för Arsenal betyder den allt i nuläget. En titel hade betytt självförtroende i massor, det hade betytt lugn inför framtiden och det hade betytt (enligt min tro) fler titlar den här säsongen.

"Veckans kolaknäck"

Stod Bäckis för när han i vanlig ordning betalade parkeringsbiljetten utanför Malmö Stadion i onsdags. Tyvärr stoppade han den biljetten i plånboken och kunde bittert ta emot en bot på 400kr när han återvände till bilen. Stabilt..

Nu följer en kort presentation av Hardeberga BK:s burväktare säsongen 2011:

  1. Mikael Kehler - En underbar människa. Så lugn och så fin på planen och utanför! Agerar i målet som David Seaman gjorde under sin storhetsperiod. Eller, egentligen är han mer lik.. hmm!? Äsch, det finns bara en Kehler. MVP förra säsongen säger allt och han har sett ännu bättre ut i januari-februari. Han har redan fått sin egen låt och märkvärdigt nog blev det "Natteravn", han är ju trots allt dansk. Tack Kehler för dina insatser och tack för att du bidrar till HBK:s fantastiska lagkänsla bara genom att vara dig själv.
  2. Felix Dahlkvist - Ung målvakt som precis kommit till klubben. En glädjespridare och en förbannat bra målvakt när han väl vill. Har speciella egenskaper och är en profil utöver de mesta folk kan tänka sig. Har alltid något att säga. Kan komma att utvecklas jättemycket det här året om han fortsäter att lägga manken till som han gjort de senaste veckorna.
  3. Lars Wedin - En stor målvakt. Greppar allt i luften och kan göra spektakulära räddningar. Tyvärr ser vi inte honom så ofta men hoppas att han finner motivationen igen och börjar besöka HBK:s träningar uppe i Dalby. En grym reservmålis som alltid ställer upp när det behövs och sällan gör en dålig insats.
I helgen kommer ni kunna läsa om både BK Flagg-matchen och Carling Cup-finalen. Tills dess, ha en gó helg och låt ert muntra humör vara med er!

Kommentarer
Postat av: Sebbovich Maicon

Fantastiskt klipp :) <3

2011-02-25 @ 15:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0