BK Flagg vs. Hardeberga BK 3-1 (3-0)



Ja herregud, vad ska man skriva? Konstigt nog mår man som en 72årig pensionär som arbetat som byggare hela sitt liv efter den här matchen. Det var tungt och det var tufft. Flagg kom flygande ut i första halvlek och satte oss i obekväma situationer. Försvarsspelet över hela banan var under all kritik. Vi var inte med helt enkelt. Slitna från i onsdags? Möjligtvis, men det är ingen ursäkt för vårt spel under första 45. Någon enstaka spelare presterade på normal nivå, inte mer. Men vi skulle ta oss i kragen och börja cykla satan i den uppförsbacke vi plötsligt hamnat i.


Startelva:
Kehler, Tobbe, Ekström, Jönskorv, Mar´n, Bäckis, Pontus, Hogge, Oliver, Weste & Jernet


Bänk: Limp, Lilja, Tegedal, Beff & Ljungberg


Halvtidssnack:


"Det är fjolligt i närkamperna, vi går bara in och duttar. Våga slå passningen i förstaläget, vi är för fega. Kom igen nu gubbar, hitta tillbaka till grunderna och börja vinn lite dueller på plan. Nu gör vi en bra andra halvlek och försöker vinna den iallafall".

Det fanns många anledningar att bara tänka positivt, ja det kunde ju bara gå bättre från och med nu. Vi visste att vi måste vara rörligare, prata mer med varandra och pressa intensivare för att sätta Flaggs duktiga innermittfältare i situationer dem inte var vana vid.


Fulltidssnacket:


"Dem var bra helt enkelt. Vi gör en bra andra halvlek och vinner den med 1-0. Bra att vi kan resa oss och tänka positivt trots första 45".

Andra halvlek är jämn. Dem skapar en del chanser och vi har en del skott och andra lägen, men inga riktigt farliga. 3-1 kommer efter Ljungbergs hörna som träffar Bäckis huvud, räddas på mållinjen och skjuts till slut in av Martin S. Det var skönt att vinna andra halvlek men det räcker inte långt i serien. Däremot var det bra med en första förlust, vi ska inte komma här och komma. Match igen på onsdag mot Dalby, då ska dem få sota för den här förlusten. Det har dock varit ett tufft spelschema med fyra matcher på mindre än två veckor, men det är kul!
BK Flagg kommer att klara sig bra i fyran, dem har grymma spelare, en väl genomtänkt spelidé och en härlig tränare. Tack Flagg för en bra match och lycka till i Div. 4!


Tre Stjärnor:


  1. Oliver Dahlbäck - Slet hårt i 90 minuter, var säker med bollen och drog sin gubber när han behövde det
  2. Andreas Bäckström - Krigade stenhårt, visade hjärta, var pådrivare och visade stort hjärta
  3. Lars Olsson - En stabil insats på bänken, en underbar människa att ha i laget när kylan piskar en i ansiktet och kan ha Världens varmaste kramar

Matchens citat:


Benny Guldfot - "Nu har Bäckis Värld gått under, och där ligger han som en inlagd löksill", sade han efter ett missat skott från Bäckis sida.

Benny Guldfot - "Aooh, din bil klarade inte besiktiningen, du sträckte ljumsken och vi förlorade. Du kan lika bra gå hem och dra täcket över huvudet", sade han till Weste efter dagens match.


Nu orkar jag fantami inte skriva mer, bärzen är på kylning och det ska spelas fussball. Vi är berusade! .slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0